Protected: Whoa..

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Advertisements

Finally, I’m updating…

Assalamualaikum..

Yeaa, mcm daa lamer tak update blogg.. ni kes malas, mcm biaser.. loL. First & foreaLL, Selamat hari raya AidiLfitri ku ucapkan kepada semua. Ku ingin menyusun sepuluh jari dari hujung rambut hingga lah ke hujun kaki memohon maaf atas segala kesalahan yg ku alami selama ini terhadap kamu semua.. ma’afin yah..

As per normaL, working days biasa laa juga.. cuma sekarang buat masa nie, kena tercampak sana sini, tak boleh dudok diam. Walaupon our new area configuration daa tukar, an additional outlet comes in iaitu Parkway Parade Bistro. So gateway tu daa laa tak ada lagi chance kerja dgn geng geng pat sana.. skrg tercampak laa @ parkway ataupon paragon dan Taka . As for hari raya, alhamdullilah semua nyer berjalan dgn lancar, cuma tak melawat byk rumah tahun ni. biaser laa, malas nak jalan, lagipon kerja most of da time.
Amin … Puasa 6 pon sudah ku tepati. Syukur. Tgl nak jalan rayer akhir bulan nie, & few events going on juga.. Mcm busy gitu ek.. rajin rajin kan larhz ni semua.. oKii.. taking caring semua…
Cookies & Cream