Selamat menyambut tahun baru 1430H

Assalamualaikum Semua..

Di sini Ridhwan ingin mengucapkan kepada semua selamat menyambut Ma’al Hijrah 1430. Diam tk diam seh.. cpat kan.. yeaa..

Dan disini juga byk yg Ridhwan ingin luahkan… dan buang yg keruh dan ambil yg jernih..

Pada tahun baru ini semoga Ridhwan menjadi seorang yg success, berkarrier,bergaya,ingat pada tuhan & saling menyayangi org yg tercinta disampingnya.

Mungkin pada tahun lepas, Ridhwan byk menangis tak sudah, banyak fikiran, sampai uban makin banyak.. tau takper ~ teringat pulak lagu Safura & Oney – Jangan menangis sayang.. haha..

Ridhwan ingin buktikan yg Ridhwan ini kuat, tidak membuat keputusan dgn sembarangnya & senyum senyum senyum & bahagia. =D

Banyak perkara yg saya ingin luahkan.

Dan Ridhwan byk terdengar daripada kisah kisah org berbual tentang diri ridhwan sendiri, yg Ridhwan ni sombong lah, tk tegur org lah, boring laa, tk bergaya laa & sewaktu dgn nya.

Disini Saya ingin mengatakan, bahawa Saya mungkin tk sadar kalau kamu nampak saya, dan jikalau tidak menegur, manalah kita tahu kan dia nampak kita ? btol tk ? Kalau ridhwan terlalu boring, ridhwan mmg selalu di rumah, mmg byk yg tahu, ridhwan ni tk suka bergaul dgn org yg tk kenal. dan yg pasal bergaya tu, Ini semua tentang diri kita… ikutlah citarasa masing masing.. whether, nak differentiate other people perharps, kita ni BEDAR. tk setaraf ok.

Dan yg terakhir sekali, Ridhwan mahu disayangi oleh kedua ibu bapanya dan disamping org yg disayangi pada waktu biler biler.. insya’allah.Semoga kamu semua akan

Dan Azam baru saya ialah untuk menghormati org yg lebih dewasa dari kita, Rajin solat termasok ( subuh ) Oops !! haha.. mahu disayangi oleh kedua ibu-bapanya dan disamping org yg disayangi selalu. Insya’allah Korang semua memberikan lebih semangat kepada ridhwan pada masa yg akan dtg. Amin ~~

dsc02722

Cookies & Cream

Advertisements

Happy Birthday Muhammad Fairuz !!

dsc01225

Here’s da Birthday boy who is in Army Uniform… Segak dierr !!! =D

Allah selamatkan kamu…

Allah selamatkan kamu…

Allah selamat Muhammad Fairuz Bin Abdul Wahab…

Allah selamatkan kamu…

Insya’allah Dipanjangkan umor & rezekinya serta kesihatan juga.

Semoga apa yg kamu ingin & capaikan buat masa yg akan datang akan menjadi satu impian dan pasti akan kabul perminta’an nyerr… Amin ~

Azam baru  apa ek ? [ P.s ] later tell me aite…

hahaha…

Yg terbaik tulus ikhlas …..

Cookies & Cream

Happy 25th Birthday Ridhwan

awan-birthday

I would like to wish myself Happy Birthday

I turn 25 today !! =]